HITVALLÁS

A Magiszter Ingatlaniroda 2000-ben történt megalakulása óta a legkedveltebb irodák közé tartozik. Az iroda új és használt ingatlanokat, telkeket, üzlethelyiségeket értékesített, valamint ingatlanok bérbeadásával is foglalkozott. A stabil, versenyképes működés eredményeképpen mára szinte kizárólag saját projektekkel foglalkozunk. Mindennapi munkánk eredményében ötvöződik ügyfeleink, cégünk és önmagunk kölcsönös elégedettsége. Folyamatosan törekszünk szakmánk jó hírnevének fenntartására, javítására. Szakértelmünket, piacismeretünket folyamatosan bővítjük. Tevékenységünket hosszútávra tervezzük, ennek következtében magas szakmai igényeknek megfelelően végezzük.
 

 

ÜZLETI AKTIVITÁS

Folyamatosan keresünk telkeket, amelyeken ikerházat, sorházat, társasházat lehet építeni. A telkek felkutatásától kezdve a tervezést, az engedélyezést, a finanszírozást, a marketinget, az értékesítést, a kivitelezést mind saját erőforrásokkal és tőbb éves, több esetben évtizedes alvállalkozói kapcsolatokkal végezzük el.

A projektjeinket teljeskörúen magunk menedzseljük, nem használunk külső, banki finanszírozást az építéshez. 

 

SZOLGÁLTATÁSOK


Ügyfeleink részére kulcsrakész megoldást kínálunk. Az általunk épített ingatlanoknál lehetősége van a saját izlésére, a saját elképzelései szerint kialakítani a lakás belső elrendezését, kialakítását. Segítünk Önnek:

- a megfelelő lakás kiválasztásában,

- a finanszírozás lebonyolításában, hitelügyintézésben,

- a belső kialakításban, műszaki részletekben,

- a jogi, földhivatali, adózási kérdésekben,

- a kivitelezővel történő kommunikációban, elszámolásban.

 

Elintézzük Ön helyett a papírmunkát, hitelt. Önnek csak ki kell választani a megfelelő ingatlant, kényelmesen "hátradőlni". Mi az Ön igényei szerint, Önnel karöltve megterveztetjük, engedélyeztetjük és felépítjük ellenőrzött minőségben álmai otthonát, irodáját, üzlethelyiségét.

Tekintse referencia munkáinkat és bízunk benne, hogy elégedett ügyfeleink között tudhatjuk Önt is a jövőben. 

Kérdése van, vagy időpontot szeretne egyeztetni?
Hívjon minket a következő telefonszámot: +36/70/510-6860
vagy küldjön üzenetet az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. e-mail címre.

Tanácsadó irodánk munkatársai várják az Ön hívását.